fredag 30 september 2011

söndag 25 september 2011

Lillasyster Tuva är här!

Morfar och en förväntansfull storebror (som nog inte riktigt vet vad är förväntansfull på) blev de första besökarna.

Mölndal är fantastiskt att föda på alla sätt, vi är så imponerade av alla som jobbar. Absolut toppklass på allt och alla.

Men det tog på krafterna, så skönt att få vila på mamma.

Underbart att få komma ut!

Den 23/9 kl:18,20

4500 g och 52 cm

onsdag 14 september 2011

Senaste dagarna!

Igår var det MVC igen. Tuva mår bra o magen den växer..... Men nu är det bara 11 dagar kvar (max hoppas jag...)
Idag efter dagis skall vi hem till Keti o Enzo. Det var ett bra tag sen vi träffade dom så det skall bli kul!
I mon kommer Lina o Linda hit med sina härliga ungar. Får ta lite goa bilder som jag kan bjuda på nästa gång!

Denna veckan är det mycket kuligt planerat!

I måndags var vi först på öppna förskolan o sen kom Malin hit med sina goingar Noel o lille Viggo. Vi käkade himmelsk äpplepaj som Malin bakat o hade det gott!

Förra veckan.....

Lördagen bjöd till fest! Det var min morbror Dennis som fyllt 50 år som hade fest. Neo fick inte följa med så han var hemma o Rika o Mattias passade honom. Han brydde sig verkligen inte när vi gick för han var i full gång att leka med sina barnvakter.

I fredags träffade vi Jenny o lilla söta Felicia. Vi var på Barnens Zoo i Slottskogen o sen käkade vi lunch på Bönor o Bagels i solen! En härlig dag!

Förra veckan var alla här hemma mer eller mindre förkylda. Neo tog med sig lite goa dagisbaciller hem o bjöd på. Men det blev bättre i slutet av veckan. Dagis denna veckan gick sådär... Han var nog inte helt frisk lille grabben.

På onsdagen var vi hemma hos Josefin, Emeline o lille Elton o fikade. Kul att se dom igen efter sommaren!




Söndagen var lugn o mina grabbar lagade maten! Neo gillar sina nya pallar. Nu når han upp så han kan hjälpa till o även tvätta händerna själv.

Senaste....

Tyvärr har jag inte varit så bra på att ta kort på senaste tiden så detta inlägg blir lite "kortlöst".

Nu var det längesen jag bloggade nåt så det får bli en liten sammanfattning om det senaste veckorna. Neos farmor o farfar var här de sista dagarna i augusti o det va mysigt att träffa dom både för Neo o för hans föräldrar.
Den 1 september började verkligheten då Marcus började jobba igen efter två månaders ledighet. Det kommer bli lite jobbigt då jag är tung o trött, men allt går.....

Förra lördagen var Rika, Matttias o Becca här på tacos o lite spel. Det var en härlig kväll i goda vänners lag. Innan på dagen var vi hemma hos Lötmans o käkade lunch. Gött dygn!