måndag 28 juni 2010

Helgen som gått.

O ännu ett kort på oss tre!
-"Men hallå! Jag ser inget..... Ni med era jä-a familjekort...."
En bild säger mer än 1000 ord.... (översättning: Va f-n är det som dom lagt mig på?! Det känns inte alls skönt, eller jo kanske lite.... Det kittlar! Å solen i ögonen!)
Sötnos på filten i gräset på midsommar.
Familjemys i soffan.
Charmig sötnos i vagnen på midsommar.
Under helgen var det mest fotboll som gällde o lite fixande på tomten. Här är det rump-tvätt för hela slanten. Här kommer lite andra kort från helgen som gått.

Midsommar!

Neo vaknade på natten. Ville oxå vara med o partaja så vi passade på att ta ett fint kort på hela familjen!
Neo äter kvällsmat.
Snygg stil.....
Lekarna har startat. Först ut e säckhoppning.
Buffébordet.
Dags att sätta sig till bords o äta midsommar lunch i SOLEN!! Inte varje misdommar som den e framme!
Veckan gick fort med lite promenader o på torsdagen handlade vi inför midsommar. Idiotiskt att göra det dagen innan! Hela Torslanda plus halva Göteborg var på Maxi! Var så snurriga i huvudet när vi gick ut från Maxi så vi betalade för tre kartonger jordgubbar men glömde ta dom med oss..... Ganska pinsamt när vi kom på det tre timmar senare o åkte tillbax o frågade om det fanns tre kvarglömda kartonger.....

Midsommarafton blev mycket lyckad! God mat, goa människor o en son som var helt underbart snäll (som vanligt!). Han skrattade o var på topp hela dagen o kvällen!
Här följer lite kort.....

Hemma dag i solen!

Neo älskar att bada o plaskar som en galning.
I måndags var Marcus hemma o vi hade en härlig dag i solen. Neo badade i sin pool o vi var ute hela dagen.

Söndagmiddag hos Lötmans!

Dom hade gungställning så Neo fick gunga för första gången i livet o han gillade det verkligen!
Söta Sofia Lötman har blivit stora damen (ca 14mån) o springer runt, runt överallt hela tiden! Här sitter dom på deras fina altan o läser bok. Vi har försökt träffas nu hur länge som helst men det har varit något antingen för oss eller för dom varje gång, men äntligen passade det oss alla o vi kunde komma o kolla in deras nya hus. Verkligen kanon fint!

söndag 20 juni 2010

Stort!

En stor händelse jag glömt att berätta! Det var för ca 1 månad sen dom kom: Neos första två tänder!!! Dom e sylvassa o sitter i nederkäken. Jag har försökt ta kort på dom men det har inte lyckats ännu.
Tack farmor o farfar för en underbart mysig helg! Vi ses snart igen, en månad går fort!
En annan ovanlig "leksak".......

Farfar Åke skojar med Neo o han tjuter av glädje åt leken med grillvanten.
Neo "visar" sitt nya ljud för oss!

Farmor o Farfar på besök!

På kvällen mellan fotbollsmatcher o kungligt bröllop åt vi grillat. Vi satt faktiskt ute på altanen o det var verkligen en underbar kväll!
Passade på att ladda med energi när vi ändå satt stilla o mös o solen.
Neo har börjat gilla gräset! För ett tag sen var det bara "konstigt"
Minneslunden i blom. Vackert!
Neo med sina far/mor föräldrar.
Farfar o morfar hjälps åt att ge Neo mellanmål innan vi skall gå hemåt igen.
På lördag jobbade Marcus på dagen så vi andra tog en promenad och passade på att hälsa på mina föräldrar o vi gick även förbi minneslunden. Det blev en rejäl runda. Här smälter Neo o hans farfar frukosten.
I fredags kom Neos farmor o farfar hit på besök. 1 månad sen vi såg dom sist o snacka om att dom längtat efter Neo o han efter dom! På fredagkväll var det mys med taco o fotboll.

Torsdagsträffen!


På torsdag kväll var Maria här o vi åt goa pannkakor o Neo åt smörgås med leverpastej för första gången! Snacka om kladdigt men kul att han gillade det!
Neo o hans kompis Iris i min famn.
Denna torsdagen skulle vi ta långpromenden "broarna runt" i repris (ca 1.3 mil). Katja hade med sig sin pappa o han tyckte det va intressant att "studera" hur det funkar på amma/barn träffarna. Här äter vi lunch. (fr vänster: Alice, Kristoffer, Katja, Neo o Iris)

onsdagspromenad!

Här e allihopa. Neo rev ner en bricka med glas o grejer så allt gick i 10000000 bitar.... Otroligt hur långa armar han har när han verkligen vill ha något!
Gott med mammas hemmagjorda (!) mellanmål! Åt lunch på Mums i Amhult med Linda o Michelle å deras goa grabbar efter en liten kort promenad i solen!

tisdag 15 juni 2010

God natt!

Sista VM-matchen slut o jag likaså. Sov gott, det skall jag göra! Neo har sovit som en liten gris sen kl: 20, duktig kille!

Hopp hopp....

Under tiden jag var o tränade hoppades det som bara den i hoppgungan!

Tisdag, sol o promenad

Neo på vågen! 10 kg-sträcket är nu passerat med 20g!
Det blåste friska vindar så det blev inget bad.....
Picknick o Tove o Katja fick krypa runt o rastas lite. Neo satt o hade stilstudie på kryptekniken så han vet hur det skall gå till när man kryper!
Idag var jag, Jeanette o Hanna ute o gick världens längsta promenad! Vi tog bussen ner till Sillvik, gick genom sommarstuge-området, genom skogen ner till Tumlehed. Snacka om nostalgi.... Det va väldigt längesen som jag gick på dom vägarna! Har glömt hur vacker det är! Vi åt picknick i Tumle, gick vidare till Hästevik o tog en blöj-bytar-paus i Hällsvik hemma hos Jeanettes föräldrar, till vårdcentralen genom Amhult o därifrån tog vi bussen hem! Mycket härlig dag o jag känner i ansiktet att solen lös hela tiden!
Kusinerna tar pulsen på varandra!

Helgen i Örebro

Jag läser saga för Mercedes.
Kusiner i lekhage på altanen.
Trötta kusiner leker med varandra. Mercedes är så söt mot Neo o ger honom pussar titt som tätt.
John i arbete. Plattor skall läggas på tomten o det blir mycket snyggt!
Glada kusiner.
Här följer lite bilder från en mysig helg hos min lillebror o hans familj.

Förra veckan....

Förra veckan började med att Marcus åkte till Malmö på jobb i tre dagar o två nätter.... Tråkigt då han precis kommit hem från fem dagar på Sicilien. Saknar min man när han inte är hemma o Neo saknar sin pappa. På måndagen var dock min pappa hos oss och vi hade en mysig kväll med en liten bil-incident på kvällen...... (bild borttagen....)
På tisdagkvällen var min härliga vän Rebecca hos oss och det var mysigt att äta lite middag o prata om livet. Skönt att hon är tillbax i Götet!
Onsdag bjöd på en mycket trevlig öl-kväll med Jeanette. Vi var på Beafeaterin o käkade gott o drack lite för många öl, men det var det värt!
Äntligen är Marcus hemma o torsdagen var en mysdag precis så som en mysdag skall vara: Regnigt (bra om man vill vara inne. Annars är sol bäst såklart!), en bra serie, god mat o pricken över i: Neo, Marcus o jag = familjen samlad!
I fredags åkte jag o Neo till John i Örebro. Marcus skulle springa Broloppet så han kunde inte följa med. Ännu fler dagar ifrån varandra.... (Kommande veckor är bättre!)
Neo har varit på barnpassningen på gymmet tre gånger under veckan o det har fungerat helt perfekt! Han har inte ens märkt att jag varit bort från honom.

tisdag 8 juni 2010

Härlig helg!

På lördagen var vi på födelsedagsfest hos Jossan (tjejen på bilden) Neo hoppade från famn till famn o var i sitt esse! Det var en lyckad kväll o Neo fick åka mysigt inpackad i vagnen hem på natten. Mamma o pappa hade sovit hos oss sen i onsdags o detta blev sista natten. (för den här gången....) TACK MOR O FAR FÖR EN MYSIG HELG!!! LOVE U!!!
Dom lekte så gulligt hela dagen! Tänk när dom springer omkring istället.....

Här börjar svensexan. John utklädd till Batman i en aningen för kort dräkt.... Kolla in "kameltån".....
Logan o Neo svalkar av sig.
Här posar dom alla kusinerna i Neos nya pool.
I fredags kom min bror John med familj på besök. Han trodde att dom skulle ha en mysig helg i Götet men vad han inte visste var att han skulle på sin egen svensexa..... Men innan kidnappningen hade vi en härlig dag i solen.
Neo plaskar i sin pool!