tisdag 24 augusti 2010

Underbara kort!




Den lilla tungan är ute hela tiden.....

Love in Warsaw!


Världens bästa make o pappa!!!
Kärlek!
Mmmm, Strawberry Daiquiri.
Varje kväll satt vi uppe i hotel-loungen o kollade på den underbara solnedgången och drack gratis drinkar, vin, åt gratis mat o pratade om livet!
Utsikten från vårt hotelrum!
Den bästa början på en underbar semester; En Heineken på planet!

I fredags kl:15.25 lyfte vårt plan till Warsawa, Polen. Neo var laddad för en helg med mormor o morfar o vi, framför allt jag, var inte riktigt laddade att vara borta från honom så många dagar. Men det är viktigt att ha tid för sig själva o laddade för det var vi! Helgen var underbart kul o precis så bra som vi ville att den skulle vara! Warsawa är verkligen en fantastisk stad o vi såg en hel del av den.
Självklart saknade vi Neo, men vi visste att han hade det hur bra som helst hos mormor o morfar o vi fick uppdatering flera gånger om dagen. Varje gång vi fick ett mms blev vi varma i hjärtat o påminda om att vi har världens sötaste o goaste lille kille!
I går fick vi äntligen krama om honom o pussa "sönder" honom!!
Här kommer lite kort från våran underbara helg på tu man hand.

Varberg!



Neo gillar verkligen att busa med Rika o Mattias!

I torsdags åkte vi till Varberg över dagen o hälsade på gudmor Rika o Mattias. Dom brukar fira semestrar o ledig tid där o älskar det, så det var verkligen spännade att äntligen få se detta paradis, o det var verkligen jättemysigt o vi förstår att dom gillar att vara där! När vi åkte från Göteborg var det pissväder men när vi kom fram var det faktiskt underbart väder o det varade hela dagen. Det som var lite "jobbigt" med det hela var att det märktes tydligt att det är slutet på sommaren för det var lite kyligt även i solen men sånt e livet.

torsdag 19 augusti 2010

Mycket bilder...

Mycket bilder igen så under "äldre inlägg" längst ner på sidan finns det mer nytt!

Pizzabagare nästa??

Lena o Neo går förbi pizzabagaren o inspekterar...
På söndagen var den stora frågan vad vi skulle äta till middag våran sista kväll o allt. Då säger Åke att han kan laga pizza..... Ett Citat:"Orginalrecept från förr!!"slut citat. Under Marcus barndom hände det att pappa Åka tog tag i matlagningen o resultatet blev pizza. Jag måste säga att det blev kanongott!! Nästa gång skall vi "piffa" till den lite o gå lite utanför "orginalreceptet från förr", frågan är ju om det blir lika gott?

TACK UNDERBARA ÅKE O LENA FÖR JÄTTEMYSIGA DAGAR o KVÄLLAR. NÄSTA GÅNG SES VI I GÖTET!

NEO KRYPER!!!!

I lördags kväll var jag o Marcus hemma hos Neos farbror Robert o hans Elin på middag o drinkar. Farmor o farfar passade Neo själva. Vi hade en mycket trevlig kväll men hemma i Kylinge hände det grejer; Neo började krypa!!! Inte den vanliga krypstilen utan hans egna, "Ålande-militären"! Nu går det bara fortare o fortare o det e slut på lekar sittande snällt på stället! Men det e grymmt kul!!!!!!!!!!!! Heja Neo!

Kalmar över helgen.

Hos familjen Widén åt vi muffins o Neo fick "åka" gräsklippare o mysa med sina extra systrar Nora o Maja!

Självklart var vi o hälsade på gammelmormor Svea. Alltid lika kul att se henne, när jag är 91 vill jag oxå vara så pigg som hon är!

Farmor har koll!

Blåbärsplockning i skogen med Neo i bärstol på ryggen. Han gillar att sitta där o spana.
I kalmar hade vi en lugn o skön helg! Vi var hemma mycket o njöt av solen på altanen, Neo hade så kul i en bassäng som farmor o farfar köpt till honom o självklart i gungan, vi plockade blåbär o björnbär, tog ett eftermiddagsdopp, åt god mat o hade det toppen mysigt. Här följer lite godbitar från helgen.

Nelli 2 år o Kalmar.

Innan vi åkte till Kalmar åkte vi till kyrkogården o minneslunden där Nelli ligger. Helt sjukt att hon skulle blivit 2 år i torsdags om hon hade levt...... Vi tände alla lyktor o satt en stund vid lunden o kände tacksamhet till livet o allt vad det innebär......

Onsdag!

Onsdagen bjöd på fika med en kollega till mig, Ingrid. Hon skall själv ha bebis i oktober så vi passade på att ses innan det blir hon som är borta från jobbet.
På kvällen var vi hemma hos Rika o Mattias på räkor o gott att dricka. Neo var med o var på topp som vanligt. Han sov gott i vagnen när vi åkte bussen hem på natten!
Neo visar Mattias hur duktig han är på att gå! (med lite stöd!)

Tisdag; Bad o lek...

Efter badet var jag o Neo på fika hemma hos Anneli, Johnny o Elliot. Grabbarna lekte i solen o vi drack kaffe. Dom har nyss flyttat till Torslanda o dom har fått riktigt fint i sitt hem!! Nu har vi betydligt närmare till varandra o det är toppen!
Vi cyklade ner till Lillebybadet på tisdagen o så fort vi kom dit försvann solen o kom inte tillbax förrän efter tre timmar. Men vi hade en supermysig dag ändå. Vi hade hela badet för oss själva!! Det var vissa turister från campingen som kom ner, badade o gick igen, men bara vi som troget låg o solade!

Nya ljud.....

Det va läääänge sen!

I måndags eller faktiskt förra måndagen, var vi på en cykeltur runt i T-landa. Här har vi picknick-paus vid Branddammen i Amhult. Neo o Marcus leker akrobater. En härlig dag ute i det fria, tills regnet tvingade oss hemåt.
Nu var det längesen jag bloggade, igen..... Vi, eller rättare sagt Marcus, har semester o då prioriteras andra saker. Men jag har tagit en massa underbara bilder o samlat på kuligheter som jag tänkte dela med mig utav.

lördag 7 augusti 2010

Neo är cool i Hannes brillor!
I går kväll var vi hemma hos min farbror Reine på kalas. Det var ett dubbelkalas då Elin har fyllt 18 år o Reine fyller 51 år idag. Dom hade fixat underbar italiensk buffé som bara va såååå god o till efterrätt blev det bärpaj med vaniljsås. (Marcus var lyrisk då det är hans favvo-dessert....)
Tack kära ni för en mysig kväll!
På dagen i torsdags bjöd min mormor mig, min kusin Malin o hennes kille Stian på lunch på torget. Vi satt i solen o åt thai/kinamat o hade det mycket trevligt. Neo fick dock nöja sig med barnmat på burk. Mormor ville ge honom pommes men det få han allt vänta med ett tag till.....
Alla kollar visst in Neo på detta kort, så ingen tittar åt mig/kameran....
I torsdags var Maria, Malin, Niklas o Peter här. Vi åt mat, spelade kubb o drack en kanna GT. Det va riktigt skönt väder så vi satt ute länge. Kvällen var super, trots att "killarna" vann både i kubb o M.i.g!

På onsdagkvällen hade vi badmys i badkaret. Neo plaskar som en besatt så hela badrummet blir blött.

"Åka" lite babybjörn i blåsten.
Neos snurriga mamma hade glömt hatt till honom så vi gjorde en turban av ett örngott. Här är det grötlunch.
pappa o Neo badar
På onsdagen skulle jag o Neo följa med mamma o pappa ut med båten men vädret var inte så bra så vi åkte ut till öarna istället. Vi parkerade bilen, missade en färja o hoppade på en annan som kom. Resultatet blev att vi hamnade på Knippla. Vi promenerade till badplatsen för att fika o då sprack hela himlen upp o det blev kanonväder. Vi stannade där o badade o solade i flera timmar. Mycket mysig dag!
I tisdags kväll var vi hemma o hade lite krypträning. Neo putter sig bakåt o runt, men krypposen är inte inövad ännu. Allt har sin tid......

Veckan som varit.

I måndags var vi på Lillebybadet med Maria, Malin, Niklas o Noel. Det blev molnigt när vi kommit fram så det blev inget badat för mig o Neo. Vi satt på våra filtar o fikade o pratade bröllop istället. Malin o Niklas skall nämnligen gifta sig i höst. Neo satt i klädd sin groda o luftade rumpan, sköööönt!

I tisdags var jag o Neo hemma o gottade oss ute på altanen i solen.

Förra helgen.

Gruppfoto
På lördagen hade vi folk på kvällen. Det var Gunilla, mamma, pappa, Maria, Hannes o Jossan. Vi skulle ha grillfest o spela lite kubb men det var skyfall hela kvällen så vi var inne o drack mojito o spelade spel. En mycket lyckad kväll.

Tidigare på dagen städade jag hemma o som ni ser så hjälpte Neo till. Här moppar han golvet för fullt......
I fredags (30/7) var Neos gudmor Rika o hälsade på. Vi åt lite mat o kollade på film. Rika o Neo fick oxå lite chans att gosa, det var ett tag sen dom sågs.
På kvällen/natten var det dax för det som jag laddat/fasat/peppat inför; JAG SOV SJÄLV HEMMA!!! Det låter verkligen jätte löjligt men jag är mycket stolt över mig själv o att det gick så bra! Det är nog Neo som fick mig att känna trygghet.