torsdag 7 oktober 2010

Denna veckan!

Vad har vi gjort i veckan då?? Måndagen var en rätt lugn dag. Vi var en sväng till lekplatsen o gungade lite. Neo tjuter som en liten fågelunge när han gungar, det e verkligen hans favorit.

Hela tisdagen var vi i stan. Först var vi med Jeanette o Katja o käkade lunch o strosade runt o på eftermiddagen träffade vi upp en gammal jobbarkompis, Daryosh, från McD. Sist vi träffades låg Neo i magen o nu satt han i en barnstol brevid oss! Marcus kom o hämtade oss o vi åkte hem till farmor o farfar för farfar fyllde år. Hann med lite käk , grattissång o gröt till Neo sen var det verkligen dax att åka hem.

Onsdag var det babyrytmik o promenad som gällde.

Idag var det storstädning i vårt hus när Neo sov. Hans ljusa kläder skvallrar om skitiga golv så det var verkligen dax för moppning.....På eftermiddagen när jag skulle träna lämnade jag Neo hos min pappa o dom tog en promenad o en sväng till gungorna. Jättekul tyckte dom båda två!!!
TYVÄRR HAR DET VARIT LITE DÅLIGT JOBB MED KAMERAN I VECKAN MEN DET E DET ÄNDRING PÅ FROM I MORGON!
I morgon är en ny dag o då skall vi till stan o träffa Linda o hennes "nya" bebis Stella. Det skall bli tokmysigt att "klämma" på en sån liten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar