torsdag 7 april 2011

Glädjebubblan o helgen!

I söndags var det inte mycket action på oss o det va gött att ha en sån dag! Dock var även Neo trött som bara den o även lite febrig så han var inte gladast i stan..... I lördags var det vår tur att stå för middagen. Vi är 4 par (familjer nu mera) som träffas med jämna mellanrum hemma hos varandra o käkar middag o har det kuligt. Så nu var det alltså vår tur. Vi körde på mingel temat då två av oss tjejer ruvar på bebis o en annan ammar dvs inget vin för oss, så på menyn stod pizza. Man fick alltså välja topping till sin pizza o göra den själv. Det blev smaskigt o kvällen blev lyckad.
Neo o Sofia


Bempa o lille William. (5 månader)Sen var det fredag igen o dax för mannen att komma hem! Nu är äntligen de 5 veckorna i Danmark över! Snacka om att det gått fort o det bästa med det (förutom att ha Marcus hemma mer) är att det gått 5 veckor till med bebben i magen.
På kvällen var vi hemma hos Reine o Elisabeth o käkade middag. Hela ligan var där (Jossan, Hannes, mamma, pappa, Gunilla o Maria) Det var en jättemysig kväll!!I torsdags träffade jag min kollega Ingrid o hennes lilla Matilda (7 mån). Tanken var att gå till Plikta o rasta Neo men vädret var regnigt o trist. Då Neo inte tycker det är jättekul att sitta stilla i en barnstol så länge gick vi till Glädjebubblan o åt lunch. Jättebra med mat o sånt till mammorna o lekhörna till de små gobitarna. Fattar inte att det inte finns fler såna ställen i hela Götet.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar