lördag 5 december 2009

Mysig Lördag!

NCC´s bygge går framåt. Alla hus på motsatt sida är klara, och de har börjat med första på vår sida. Snart kommer grannar (och då kan Anna sova ensam kanske...). Man kan skymta vårt hus uppe till vänster.
Alla säger att Pappa & Neo är så lika. Är det verkligen så? Är jag (Marcus) verkligen så här söt? Jag har lite svårt att tro på det... Först bajsa på ryggen, sen bad och sen massage (fast det var inte så kul tyckte Neo).
Vi skulle ta ett fint kort till tidningen idag... Vad ska man säga om resultatet... Underbart! 12 dec ska denna förhoppningsvis vara med i både GP och Barometern.
Väldigt skön dag... Började med att alla sov länge. Sen frukost i lugn och ro, toppat med Dexter (säsong 4 bästa hittills precis som vi säger varje säsong, men det är helt GRYMT bra). Hann ut på en promenad i området, det händer mycket överallt. Snart är fotbollsplanen klar! Nu är kl 18,24, vi har precis ätit lax och pasta (topp 5), kollat Filip & Fredrik, och nu ska det bli kladdkaka och 30 rock. Neo ligger och sover gott i fåtöljen. Underbar dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar