tisdag 29 december 2009

Våran första jul tillsammans med Neo 2009

Premiär-lek med babygymmet som mormor o morfar gav Neo i julklapp.
Neo ligger och myser på det underbart vackra lapptäcket som farmor o farfar gav Neo i julklapp. Lena har sytt det!!
Patte sitter och håller koll på det nya tillskottet Herax.
Quintus hälsar försiktigt på Neo.
Pierre och Maria med Neo. Blir det en trea i framtiden tro.......
Neos lille syssling Bruno (1 år o 4 månader) var väldigt intresserad av att klappa på Neo. Han var så go!
Mormor och mormors mor och självklart lille Neo
Gammelmormor med lille Neo i famnen.
Fyra generationer Adén. (Marcus mormor heter i och för sig Lennquist i efternamn) Gammelmormor Svea mös ordentligt. Hon är så pigg och en supergo dam på 90 år (!!!)
Farmor o farfar myser, dom passade Neo när vi körde hem Robert.
Neo tycker det är sååå kul att fira jul! Nu ler och skrattar Neo väldigt mycket och det är underbart!
Jag och Neo. Jag håller inte med alla som tycker Neo är såååå lik Marcus....... ;-)
Neo i sin fina juldress.
Tomten Åke
Nu är det dags för "julaftons firande"! Det blev en lite annorlunda jul för oss i år: När vi den 18/12 firande jul med min familj/släkt så var det någon som hade med sig en spy o bajs bacill som var grymt agresiv. På söndagen insjuknade min pappa, farmor o farfar, min mormor, Gunilla, Reine, Elisabeth och Victor! Tur tänkte vi, vi klarade oss! Men på tisdagen 22/12 blev Marcus sjuk. Som tur var så varade det bara ett dygn men han hann smitta sina föräldrar som blev liggande över julafton. På julafton var vår lilla familj hemma hos Marcus bror, Robert, o lagade fläskfilé med potatisgratäng och potatisklyftor. Sen kollade vi på Inglorious Basterds (grym film!!) o åt chips och dip. Så vi firade julafton på lördagen (26/12) med glögg, Kalle Anka, underbart god julmat alá Lena och tomte. Som pricken över i kollade vi på diabilder från när Marcus och Robert var små. Kvällen blev väldigt lyckad och julen blev perfekt trots bacillen! (Jag och Neo klarade oss!!)
Dags för oss att gå hem efter en trevlig juldags-kväll. En trevlig tradition har det blivit nu. (middag, massor med god dricka o spel hos fam.Widén på juldagen) Neo är kittad med Leoparden o klar för avfärd. Hanna får passa honom när vi packar ihop oss.
Här har vi lite mys i vårat rum i Marcus föräldrahem.
Nu har Neo förflyttats från Majas famn till storasyster Noras (5 år) famn. Dom var lite besvikna båda tjejerna för Neo vägrade att vakna på hela tiden vi var där. Han sov gott hela tiden.
Hemma på besök hos familjen Widén. Här ligger Neo gott i Majas (3 år) famn. Hon har precis slagit in sina "tuttar" (nappar) i ett paket som tomten skall få. Maria (Majas mamma) sa till Maja att det är bara bebisar som har nappar o då sa Maja stolt:"-Jag hade också napp när jag var bebis!" Det var så gulligt för det var bara timmar sedan som hon slutade med nappen. Duktig tjej!

En härlig promenad i det underbara vinter-vädret. När var det en vit jul senast? Går inte ens att komma ihåg när..... Underbart!

1 kommentar:

  1. Oh sicken kansla att sitta i 32 grader o se hur Neo firar sin forsta jul i Kalmar o med sa mycket sno.
    Saknar Er

    Kram mormor o morfar

    SvaraRadera