torsdag 30 september 2010

nåt är fel....

.....med sidan så det kommer mer i morgon!!
God natt!!

Mys o ÖSK hos mormor o morfar

Tillbax till verkligheten efter semestern. Pappa på jobb o jag o Neo sover hos mina föräldrar, men INTE för att jag inte vill sova ensam hemma, utan för att det e mysigt!!

Semester paus!

Med pappa på jobbet. Får dock vänta lite till på att äta maten....
"Kunde ingen sagt att livet är såhär kul! Då hade jag inte väntat så länge på att komma ut!!!!"
"Jaga mig dådå!!"
Neo säger"da" o pekar på ALLT!!
Städa inför att mamma kommer hem kanske?
HEEEEEEJ mamma!!!!
Det lilla busfröt har tagit sig upp i fotöljen......Man kan inte ens blinka nu mera....
Pappa gör ljud i burken o sonen härmar.
I onsdags kväll kl:21.05 skulle ett flygplan lyft från Gbg-Airport (Säve) till Barcelona. På planet satt massa förväntansfulla människor o 4 av dom var Rika, Lina Becca o jag. Det var dax för den efterlängtade långhelgen med girlsen o lite "Anna-tid". Flygvärdinnorna meddelar att det är flygstrejk i Frankrike så det är lite förseningar..... Klockan 23.00 nytt meddelande: "Flygplatsen stänger nu. Var goda lämna planet, vi åker KANSKE i morgon...."Snacka om frustration! Vi åkte hem o spenderade natten på Lilleby Kronogård 65 istället för på Plaza Real #3 i Barcelona. Men dagen efter lyfte planet o vi blev "bara" 18 timmar sena.....Men vi kom iväg i alla fall!! Kort från den resa visas inte på denna blog, men här följer lite kort från Neo o Marcus dagar tillsammans som båda för övrigt var mycket nöjda med o det hade flutit på hur bra som helst. Dom hade haft det sååååå mysigt!!!!!

onsdag 22 september 2010

En härlig höstdag!

Neo har slängt upp benen lite coolt o sitter spänt o kollar vem som får lämna Idol.....
Neo är fascinerad av den lille killen o klappar honom på kinden!

I går var min "norske" kompis Martina o hennes lille Oscar här på besök. Vi hade ett par mysiga timmar ute i solen o tog en riktigt härlig höstpromenad.

Var e lampan?

Neo hänger med mer o mer för varje dag. Pekar på typ allt o säger nån form av där. Jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig att det var så här kul, intressant o underbart spännande att hänga med i barnets utveckling! Det e fantastiskt o Neo e fantastisk!

Mat e gott...o kladdigt!!

Övning ger färdighet säger man ju.... Hoppas det gäller här oxå!

Tiden går fort.....

Stolt farmor o farfar myser i soffan med sin son o hans son!
Bada i handfatet är sååååå skönt tycker Neo!!

Farmor o Neo in action! Det e verkligen fullt ös på Neo nu!! Ställer sig upp mot allt o går tom med gå vagnen!!! Hoppas på att kunna filma det så ni får se!!
I torsdags var vi på BVC o kollade så att allt e fint med guldklimpen o det va det såklart! 79 cm lång o 11045 g på vågen! Farmor Lena var ju här så hon fick följa med o kolla hur det går till nu för tiden.....
Idag är det onsdag o det är en vecka sen jag bloggade. Tiden går fort när man har roligt...... I helgen som varit var Neos farmor o farfar här. Lena kom i onsdags o Åke kom i fredags. Neo har verkligen myst mycket med dem båda då Marcus jobbat en hel del o jag var på möhippa i lördags för min kompis Malin (såååå kul!!!) o fixade grejer till den i fredags.
I söndags var jag inte med på babysimmet för jag var på Mia Skäringer (även det väldigt roligt!!!) Marcus rapporterade att Neo nu "dyker" i från kanten på egen hand, det skall bli spännande att se!
Här kommer lite bilder från veckan som varit:

onsdag 15 september 2010

Mysbesök!

Neo längtar till i eftermiddag då farmor o farfar kommer på besök!!

måndag 13 september 2010

Provning av mössor...















Idag gick vi igenom vilka mössor från förra vintern som Neo kan ha o det blev en del underbara kort o skratt.....

Det händer mycket!!


Ja då har det hänt! Neo har "fattat" hur man ställer sig upp i sängen o han tycker det är det roligaste som finns! Att få honom att ligga nu är näst intill omöjligt.....Nu när han kopplat hur man ställer sig upp så försöker han ställa sig upp mot i stort sett allt o det blir en del riktiga vurpor....

Senaste veckorna har det hänt väldigt mycket i Neos utveckling! Det är verkligen spännande o fantastiskt att följa allt som händer! Som idag har han börjat peka på allt. Vad han pekar på är dock lite svårt att veta.....

Lördag

I lördags var vi på stan med Maria o Jossan på dagen o på kvällen var vi hos Jonas o Malin o käkade såååå god mat, badade i deras nya bubbel-pool o spelade spel. En mycket bra kväll!!
Lilla Sofia var inte på sitt allra bästa humör men här ser ni ändå lite love när hon klappar Neo på huvudet! Sötnosar!!
Snart är det tre barn när vi fyra "små familjer" ses då Bempa o Johanna skall få en liten den 17 november. Tänk om hon går över en dag, då blir det samma dag som Neo föddes på!

Nya vagnen!

Visst e den fin vår nya vagn!? Blocket för 1000:- !! Perfekt!!
Det enda som är mindre bra är att Neo inte sitter åt "mitt håll" men annars känns den mycket bra!

lördag 11 september 2010

God natt!

Klockan är mycket o det är dax att sova! Marcus är på jobb så Neos extra mamma Maria är här o myser med oss. Sov gott, det ska vi göra!!!

fredag 10 september 2010

Onsdag, torsdag o fredag!

....UPPE!!!!!
Nästan uppe.....
Diskmaskinen är det roligaste som finns!!! De senaste dagarna har bestått av promenader, babyrytmik o inköp av "ny" vagn till Neo (bild kommer i mon!)
När vi inte gjort något av detta så har Neo börjat vinka "medvetet" o han börjar sakta men säkert ställa sig upp mot saker.

Tisdag o SOL!!!

På kvällen var det ju match i EM-kvalet. Här sitter grabbarna o hejar på Sverige!
På eftermiddagen var vi hemma hos Neos gammelfarmor o gammelfarfar. Vi åt gott, pratade o kollade på gamla kort. Alltid lika kul att kolla på kort från när jag var liten o när min pappa o hans bröder var små.....
I tisdags var vi ute o gick med Josefin o hennes lilla Emeline. Vi har lärt känna dom på babyrytmiken o vi gillar att promenera så på den vägen är det. Solen sken från en klarblå himmel o vi hade en härlig dag. Vi har båda förlorat ett barn så det är skönt att prata med någon som varit med om "samma sak". När man satt o tittade på Neo o Emeline när dom lekte kunde jag inte låta bli att undra om deras storasystrar leker med varandra i himlen.....En fin tanke tycker jag!!
Snyggingar!!
Kräftor, hattar, nubbe, sånger, nubbe, absolut ingen värme=mer nubbe, fantastiskt värdpar=mer nubbe, en MASSA mygg o framför allt en mycket kul fest!!!
Neo är helt betagen av Mattias IPhone (hur stavas det då...) Hans föräldrar har inte så moderna telefoner.....

Förra helgen!

I lördags skulle vi på en "barn fri" kräftskiva så Rika o Mattias passade Neo på kvällen o natten. Dom hade det toppen! Neo somnade vid 20.30 o när jag ringde för att kolla läget vid 22.30 sov även barnvakterna! På bilden är det middag som serveras innan vi åkte.
TACK KÄRA NI FÖR HJÄLPEN!!
Så här glad o underbart söt är en nyvaken Neo. Han vaknar tidigare o tidigare på morgonen (vid 7.30....) Jag vet att många tycker att det inte är tidigt, men man kan ju bara jämföra sig med sig själv..... Här håller han på att krypa över mig alltså dax att gå upp!!
I fredags (3 september) var Vesna o Hugo här en stund. Hugo har blivit så stor o han e bara sååååå gullig den lille gangstern.....

onsdag 1 september 2010

Även denna gång.....

.....var det mycket kort o under "äldre inlägg" finns det mer gósaker.....
What´s up?!
Här är dom i vagnen. Vi fick ta bussen en bit för tiden gick väldigt fort med två som skulle äta, sova o ha ny blöja.....
Dom ger varandra kyvnyp hela tiden. Här är Katja i farten.
Det är äkta kärlek det!!
Jag skrattar ihjäl mig!! Dom e ju såååå sköna!!

Idag (onsdag)

Katja kryper så fort o jagar Neo i sin gåstol.
Idag har jag o Neo passat lilla söta Katja. Jag var verkligen "nyfiken" på hur dagen skulle bli då vi hade en överjävlig natt igår!!!! Neo håller på att få 3 (!) tänder i överkäken på samma gång så han hade natt full av gråt o annat som håller både han själv o hans mamma vakna. Så han var verkligen trött idag o snoret rann oavbrutet o tänderna värkte, stackars liten! Inför denna natten fick han en panodil så jag hoppas verkligen att denna natten kommer bli underbar o att vi kommer sova så gott!!!!!!!!!!
Katja var med på babyrytmiken idag o hon tyckte det var jättekul! Jag hade lånat en tvillingsulky som jag körde de två busungarna i. Här kommer lite sköna bilder från dagen med två barn! (PUST!! Men kul!!)

Semester slut!

Ja då var semestern slut o vardagen här! Vi har verkligen haft tre underbara veckor tillsammans o gjort massa kul grejer. Det är så gott att vara ledig men vardagen är go den med! Visst att jag fortfarande är ledig men det är ju alltid annorlunda när Marcus är hemma oxå o vi kan mysa alla tre!
I tisdags var vi på öppna förskolan med mammagruppen. Kul att se alla små goingar efter sommaren. Det har verkligen hänt mycket på alla håll!!

Babysim.

Direkt från Oslo till babysimmet till Neos stora glädje. Start för en ny termin för vår nya o mysiga söndags rutin!