tisdag 29 mars 2011

En måndag, en tisdag o SOL!

Idag har vi varit med Linda o Jonathan o provat kyrkans öppnaförskola. Det va verkligen toppen!! Inte så hysteriskt mycket folk som på Noleredsvägen. Hit kommer vi garanterat gå igen. Efteråt var det lunch på Jerkstrands, en ny tradition. Neo tog sig två tuppisar idag... Varför det då? Jo, han ville gå upp kl:04.15 idag!!! Hallå, mitt i natten!!! Mamma kom o tog honom in till deras säng o där lyckades han somna om lite till, men han behövde lite mer sömn på dagen idag o när det va dax att sova ikväll var han oxå meeeegatrött!!! Hoppas han sover gott i natt..... SOL o vår i går, måndag! Efter en slapp start på dagen var vi med Josefin o Emeline i lekparken. Det va längsen så det va kul att se dom igen!

Helg igen.

Sen va det söndagkväll o massa gött på TV´n. Härlig helg! Igen!!! Middag på Jensens var det i söndags tillsammans med mor o far. Det var både gott o mysigt! I lördags var vi bara hemma o tog det lugnt på dagen. På kvällen var vi på middag hemma hos Peter o Cicci. Det var en toppenkväll o supergo mat! Vid 12 vaknade Neo o var helt vaken så det var dax att åka. Snacka om att kidsen håller i tyglarna när det e natt.....

Ny vecka!

Goa Jenny o supersöta Felicia (7veckor) var vi med på fredagen. Vi var på Plikta o rastade Neo o sedan gick vi till TinTin på Linnégatan o käkade lunch. Super härlig dag!! Innan vi åkte åkte hem gick vi till 4-gott o köpte alldeles för mycket godis (det e slut nu....) o jag köpte fredagsmys i form av potatisgratäng!! MUMMA!!!! Neo ser ut som en jätte.....
I torsdags kom härliga Lina, Emilia o Melker på lite sallad o pannkakor. Pannkakorna var utan ägg så Neo skulle kunna äta dom. Tror nån att han åt dom? Nä! Här får man för att man anstränger sig....:-) Emilia o Melker tyckte i alla fall om dom. Vi var inne o lekte o mös lite o sen drack vi kaffe på altanen o kidsen åkte rutshkana o busade. Superkul att dom var här! Hoppas vi ses snart igen!!!


I onsdags var det babyrytmik i vanlig ordning. Innan det tog vi bussen till gymmet. Body Pump för mig o lite lek i Gymini för Neo. På eftermiddagen kom Anneli o Louise till oss på lite kycklingsallad o lite tjejmys. Det var riktigt trevligt då det var typ ett år sen som jag träffade Louise. Neo fick va med på tjejsnacket fram till 19 då det var dax för natt i vanlig ordning.

tisdagen var vi på öppna förskolan på förmiddagen. Jag o Linda käkade lunch på torget efter.


Måndag var det städ o tvätt som gällde. Neo hjälpte mig att hänga tvätten.....

Kryss-helg!

Var en sväng i stan på lördagen o var även o hämtade en rutshkana som vi köpt på blocket. Neo älskar den!!!
Krysshelg=myshelg med räkor o hemmagjord pizza stod på helgens schema! Skålade i champagne för att fira bebisen som e frisk. Jag drack ett halvt glas o Marcus drack resten.....
Bara älskar såna helger!!!

torsdag 17 mars 2011

En underbar dag!!!

Det klart bästa på hela dagen; Samtalet från läkaren att bebisen e frisk!!!!!!!!!!!!!!!
Livet e gott!!!!

Neo la ett bautalass så det fick bli duschslangen o kläderna i tvätten. Roligast på hela dagen var att krypa in i luftmadrass lådan, naken! Jag höll på att skratta ihjäl mig....



Dagens kvälls-borstning framför TV´n. Ny tandborste med en brrrruuuum! Aldrig varit roligare att borsta tänderna!

Denna veckan=konstig vecka

Onsdag var babyrytmik i vanlig ordning. "Två elefanter balanserade....."
Mormor o Neo busade hela tiden o Neo tjöt av skratt.
Neo tyckte det va toppen att det fanns en traktor att bruuuuumma med!
Tisdagen bjöd på vår o sol!! Så vi tog med oss kaffe o bulle till lekplatsen. Aldrig ätit en parisare med så mycket vaniljkräm i! Mmmmmmmmmmmm!
Det va underbart härligt!
I måndags var jag hos farbror doktorn o tog prov på krabaten i magen. Det va en livlig liten going som bjöd på en kullerbytta efter provet var klart. Kändes som ett gott tecken.... Underbart att se "den"! Mamma va med som stöd o farmor va hemma med Neo.
Efter provtagning skall det va planläge så jag o Neo sov hemma hos mina föräldrar både på måndag o tisdag.
Så här fin va Neo i skjorta o chinos! Snygging!!!! I lördags var vi på 25års kalas hemma hos min kusin Malin. Hon har varit i Kina i flera månader o jag träffade inte henne innan hon åkte så det va bra längesen jag såg henne. Kul att se att hon o Stian bodde så mysigt. Kvällen bjöd på god mat o schlager i hemmets lugna vrå.

Förra veckan!

Det va lite allt möjligt på agendan förra veckan. Det läskigaste var att Neo fick värsta nässelutslagen efter att ha ätit ett mosat ägg till frukost! Så vi fick gå till BVC o vårdcentralen så det gick över rätt snabbt, men gud va han såg ut när det va som värst. Blev tyvärr inget kort på det. På kvällen var vi (jag, Neo o Rika) hemma hos Becca o fikade på McDonald´s o semla! Det va gött, ska det va så ska det va ordentligt! Det va mysigt att träffa tjejerna, Neo var dock inte lika road.....
I torsdags kom farfar Åke o farmor Lena. Farfar åkte på jobb på fredag förmiddag efter mys med Neo. Lena, jag o Neo åkte in till stan strosade runt.

På fredagen kom Marcus hem o det va på tiden tyckte både Neo o jag. Saknar honom på veckorna!!!

fredag 4 mars 2011

Lite Neo-nytt!

Som sagt klättras det överallt.....Är det tyst för länge så vet man att det e nåt på gång....
I dagens läge så går-springer Neo överallt, det klättras på precis ALLT, han älskar att "buffla" runt i soffan, han kommer väldigt ofta fram med en bok o då vill han upp i knät o så skall det läsas o kolla på bilderna. Från att ha kallat både mig o Marcus för mamma har ordet "pappa" börjat komma till just Marcus. Så mycket andra ord kommer inte men Brrrruuummm till allt som rullar kör han dagarna i genom.

Vardag här!

Glömde nästan av den supermysiga lördagskvällen. Mamma, pappa o farfar var hos oss o käkade middag o så kollade vi på kort från Thailand o drömde oss tillbaka........
Neo ser inte så glad ut men Emilia ler för båda!
Neo o en nyvaken Melker leker.
Hur söt kan man bli???
I går var vi hemma hos Linda, lilla Elin o Kevin. Lina, Emilia o Melker var oxå där så äntligen fick vi träffa dom små solstrålarna!! Linda hade fixat våfflor som Neo inte kunde få nog av. Han har aldrig ätit våfflor innan men han verkligen älskade det!!
Onsdagar är bokade för babyrytmik även denna terminen! Neo är lite blyg nu i början men han börjar mjukna o släppa loss.
Tisdag var det öppna förskolan o lunch med mammor o barn.
måndagen var vi o hälsade på mitt jobb o kollade in en nyrenoverad butik! ÄNTLIGEN!!!! Det var verkligen super fint!! Lyckades inte få alla på kort samtidigt, men dom e väldigt söta ändå!! Bra med en tjej i ligan så hon kan hålla koll på grabbarna.....
Nu har vi varit hemma i över 2 veckor. Solbrännan e borta o mannen jobbar men faktiskt så är ordspråket "borta bra, men hemme bäst" helt sant! Vad har vi gjort denna första "riktiga" veckan då? Jo vi har varit mamma-ledig o 1-åring för fulla muggar!
I lördags var vi hemma hos Keti o Enzo o käkade grymmt goda pannkakor. Vesna, Hugo, Linda o lilla Stella var oxå på plats. Det va länge sen vi sågs så det va mycket trevligt!