fredag 4 mars 2011

Vardag här!

Glömde nästan av den supermysiga lördagskvällen. Mamma, pappa o farfar var hos oss o käkade middag o så kollade vi på kort från Thailand o drömde oss tillbaka........
Neo ser inte så glad ut men Emilia ler för båda!
Neo o en nyvaken Melker leker.
Hur söt kan man bli???
I går var vi hemma hos Linda, lilla Elin o Kevin. Lina, Emilia o Melker var oxå där så äntligen fick vi träffa dom små solstrålarna!! Linda hade fixat våfflor som Neo inte kunde få nog av. Han har aldrig ätit våfflor innan men han verkligen älskade det!!
Onsdagar är bokade för babyrytmik även denna terminen! Neo är lite blyg nu i början men han börjar mjukna o släppa loss.
Tisdag var det öppna förskolan o lunch med mammor o barn.
måndagen var vi o hälsade på mitt jobb o kollade in en nyrenoverad butik! ÄNTLIGEN!!!! Det var verkligen super fint!! Lyckades inte få alla på kort samtidigt, men dom e väldigt söta ändå!! Bra med en tjej i ligan så hon kan hålla koll på grabbarna.....
Nu har vi varit hemma i över 2 veckor. Solbrännan e borta o mannen jobbar men faktiskt så är ordspråket "borta bra, men hemme bäst" helt sant! Vad har vi gjort denna första "riktiga" veckan då? Jo vi har varit mamma-ledig o 1-åring för fulla muggar!
I lördags var vi hemma hos Keti o Enzo o käkade grymmt goda pannkakor. Vesna, Hugo, Linda o lilla Stella var oxå på plats. Det va länge sen vi sågs så det va mycket trevligt!

1 kommentar:

  1. Tänk när alla "trollungarna" låg ner lugnt o fint o log. Nu e det skillnad mer ...........
    Roligt att få följa alla barnen
    L8

    SvaraRadera