tisdag 31 maj 2011

Dagen idag!

Neo fick åka med i cykelvagnen.











Här kommer lite bilder från lekplatsen vid öppna förskolan!


I morse ringde Jeanette. Hon o Katja var ute o provade deras nya cykelvagn, så dom kom förbi på en morgon kaffe. Det hela slutade med att dom följde med oss till öppna förskolan. Vi hade en toppen härlig dag tillsammans med Linda, Jonathan, Jeanette o Katja!

Neos myshelg!!

På fredagen kom farmor Lena o farfar Åke på besök! Dom passade Neo både på fredag då vi jobbade (jag har börjat jobba o lite extra=jättekul!) och i lördags då vi var på bröllopet! Snacka om att Neo mös med så mycket farmor o farfar tid!!!

Bröllop!

Bröllopet i lördags var helt underbart! Mycket känslor, mycket skratt, god mat, vackra människor, kul fest och allt annat som gör ett bröllop perfekt!
Nu är herr o fru på bröllopsresa på Maldiverna. Hoppas dom har det fantastiskt!



Tack för ett underbart bröllop


Jossan var såååå otroligt vacker!
Detta var brudparets transport mellan kyrkan o festen.


Lyckliga o kära! Snart äkta makar!


Här kommer bruden in i kyrkan tillsammans med mamma Gunilla o systern Maria.


Så här snygga var vi inför Jossan o Hannes bröllop i lördags.

Student!

Söta Mercedes!

Mina favorit-grabbar!!

Spela piano är skitkul!!!



Lycklig Alvbåge familj!

Elin o hennes Marcus! Grattis till er båda, nu börjar det "riktiga" livet.....


I torsdags tog min kusin Elin studenten från Polhem. Jag, Neo, mamma, farfar o Gunilla var och uppvaktade henne på skolan. Ni som varit på en student vet ju att det är ett jä-la liv o där mitt i allt somnade Neo för sin middagslur...... Snacka om att han gillar ljud!


Efter skolan åkte vi hem till Elin hemma i Torslanda där det serverades härlig buffé. John och hans fina familj kom oxå dit. Det var kul att träffa dom!! Kusinerna har träffats mycket den sista tiden vilket är mycket roligt!!!!

måndag 30 maj 2011

Kättilsröd 4H gård

Familjebild när vi åkte på släp efter traktor i ösregn!

Neo på grönbete!

Bäääääää.....

När man ställde sig på huk så fick man en get på ryggen! Det va sådär tyckte jag men Marcus verkar gilla det!!






På tisdagen var det utflykt till Kättilsröd med öppna förskolan som gällde. Tyvärr var inte vädret det bästa men det kul ändå! Neo var inte jätte intresserad av djuren utan det var traktorerna som var det bästa.

Måndag förra veckan.



I måndags var vi hemma hos Jessica o lilla Bianca. Dom bor i Amhult o jag tog en promenad dit då Neo skulle sova middag. Det brukar ta ca 50 minuter att gå dit men med mage o gravid tog det hela 1 timme o en kvart...... Det blev sandlåda och sånt. Det va en härlig dag!

Gbg-varvet!

På kvällen var det middag hemma hos Bempa o Johanna. Lille William har redan blivit ett halvår och han är ju bara så söt! Både Neo o Sofia tyckte han var mycket intressant och det bådar ju gott iom att båda ska få småsyskon snart!




Jaga varandra, kasta sand o glo ut grannen när han klippte gräset var roligast av allt!















Marcus sprang göteborgsvarvet och jag och Neo var såklart inne i stan o hejade på. Vi var där tillsammans med familjen Lötman.

Efter varvet var vi hemma hos dom o åt lite lunch. Sofia o Neo lekte för fullt i trädgården.

BVC

Nu har vi varit på 1,5 års kontroll med lille killen. Han mätte 88 cm och ca 13kg och kurvan ser mycket bra ut! Han tyckte inte det va jättekul att varken mätas eller vägas men väl inne hos doktorn så blev det lite bättre och han fick MVG och det känns såklart mycket bra!!

onsdag 18 maj 2011

Bebbe-info!

Magen växer o växer o det är mer o starkare sparkar där inne. Tuva eller Tuva-Li?? Något av dom två blir det. Marcus tycker Tuva o jag tycker Tuva-Li, vad skall det bli......Vecka 21+2 så vi hinner nog enas om namnet.

Ny vecka o onsdag!

I morgon är det dax för 1.5 års kontroll på BVC. Jag är mycket nyfiken på hur lång Neo är nu! Det känns som han vuxit en hel del sen sist vi var där (6 månader). Rapport från besöket kommer inom kort.

Tisdagen var det öppna förskolan o lunch som gällde. Maria kom hit på kvällen o vi hade en mysig kväll. Idag var vi i stan med Maria. Mysig dag men förhoppningsvis bättre väder i morgon!





I måndags kom Neos morfar hit med sin motorcykel för att fräsha till den inför helgen. Neo var helt tokig o brummade järnet men kom han för nära eller när pappa försökte sätta honom på MC´n så var han inte lika tuff den lille killen!

Helgen som var....

Grabbarna höll konsert för oss andra.




SÖNDAGEN bjöd på ÖSK vs MalmöFF och middag hos mina föräldrar. Kusinerna tyckte det var kanon att ses igen!

Liza hade sagostund för alla goingarna.



Här är kusinerna o deras mammor.

I lördags var mina föräldrar, min farfar, Liza och Neos kusiner här och käkade lunch. Vi grillade hamburgare o korv, men vi fick sitta inne o äte för regnet kom. Kusinerna hann leka lite innan maten

Sandlådan är fixad o klar för lek







Äntligen var Marcus hemma! Neo tyckte precis som både jag o Marcus att det var underbart att vara alla tre tillsammans igen efter flera dagar ifrån varandra! Neo o Marcus hade brottningsmatch på gräsmattan i solen. Mina underbara killar, jag älskar er!!!!!



Veckan som var.....

Att krypa upp i trappan var det roliaste!



Sandlådan var ett kul tillhåll.

Tjoho o dans! Melker visar hur det skall gå till.


I torsdags var vi hemma hos Lina, Melker o Emelia för lek o lunch. Barnen tyckte det var kul att träffas igen o det tyckte även deras mammor! Tack Lina för fantastisk lunch o en härlig dag! Hoppas på sol snart så vi kan ta Slottis o djuren.

Att äta glass med händerna går alldeles utmärkt!

Noel åt pannkakor med stor aptit medan Neo höll sig till glassen.....



Noel o Neo lekte gott innan o efter maten. Att springa o köra Neo i läragåvagnen var roligast av allt!


Senare på eftermiddagen kom Malin o Noel på pannkaks middag och lite lek för grabbarna. Det var mycket kul att träffa dom för det var alldeles för länge sen vi träffade dom! Men i höst kommer det bli oftare då familjen Tapper blir torslandabor o tvåbarnsföräldrar precis som vi! Kul ska det bli!

Onsdagen bjöd på en härlig promenad på förmiddagen o sandlådebyggande med morfar. Neo tyckte mycket om sin nya leksak! TACK MORFAR FÖR ATT DU FIXADE DEN!!måndagen var mamma med mig o Neo i stan. Jag skulle köpa mig en klänning till Jossan o Hannes bröllop. Mamma mös med Neo, han åt glass så det sprutade ur öronen o jag hittade mig en klänning. Alla var nöjda med dagen!



tisdagen var vi på öppna förskolan. Efter åt vi lunch tillsammans med Linda, Jonathan, Maggan o Vilmer. Solen sken o det var härligt att sitta i solen o käka. Maggan o Vilmer hängde med oss hem. Grabbarna lekte på gården o mammorna drack kaffe. Solen gassade så killarna fick var sin isglass.