lördag 16 januari 2010

Neos 8e vecka!

Neos mormor o morfar har äntligen kommit hem från Thailand dom oxå. Dom sov över hos oss på fredag kvällen för Marcus var på jobb. Vi åt tacos, kollade på let´s dance, kollade på underbara kort från deras resa o självklart så fick Neo massor med kramar, pussar o uppmärksamhet av en mormor o morfar som saknat sitt barnbarn mycket. (Neo o hans mamma har saknat dom mycket oxå!!)

Hugo håller Neo i handen! Sött! Lite senare stod Hugo med ett papper i handen och gick ett, två , tre, fyra o FEM steg!! Rekord o hans mamma Vesna tjöt av glädje! Snart springer han runt....
På fredagen var jag o Neo ute o gick med Vesna o hennes lille Hugo. Vi åt lite soppa hos mig efter o Hugo var mycket intresserad av lille Neo. Dom var så söta ihop!
På kvällen kom Maria och vi hade en mysig kväll. Här är det dags för John-blund.
Det var rekord på denna träffen! 11 stycken mammor, 6 små pojkar o 5 små flickor. Eskil (3,5 månader) är äldst och lilla Arild (5 veckor) är yngst. Det är så kul att träffas så nu skall vi börja träffas på måndagar oxå. På måndag träffas vi kl:14 på Linnéplatsen för en sväng i Slottskogen. Håller tummarna för att solen är framme då oxå!
Neo är tuff i sin nya tröja-body som han fick av farbror John o tant Liza i julklapp. Han är så glad för det är torsdag o alltså dags att träffa vattengympa-gänget! Idag skall vi hem till Anna H o äta lunch innan promenaden.
Zoom på de goa bilringarna.... Jag blir sugen att äta upp honom, han e såååå go!!!!
Efter ett pass i gymmet så var Neo helt slut o det var dags för en powernap. Kolla stilen.....
På kvällen var det dags att öva lite mage o "träna" i babygymmet. Coachen Marcus håller koll på lillkillen.
På onsdagen var jag o Neo hemma hos Maria o åt lunch och tog en härlig promenad i det underbara vädret. Josefin kom förbi oxå. Grattis till Jossan som tog examen igår!!
Tidigare under tisdagen så var jag ute o gick med Anneli o lille Theo i Slättadam. Efter det åkte jag förbi jobbet o ammade Neo. Här står Cicci på lagret med Neo i famnen. Han ser lite skeptisk ut över vårat lilla lager.... ;-)
Denna frågan fick Rika av Neo, Marcus o mig; "Vill du bli min gudmor?" Rika såg inte vad det stod på blöjan förrän jag visade henne, hon tänkte att det stod :Vill du byta min blöja?" o att det "alltid" stod så på blöjorna..... Hon blev jätteglad o rörd o tackade självklart JA till uppgiften. Neo blev så glad att han kissade på Rika! Hans sätt att godkänna henne! Vi har bestämt dopdatum o det blir på påskafton!
På tisdag kväll så var Rika hemma o passade oss. Efter 5 veckor i Thailand så var det underbart att äntligen få träffa henne o höra hur hon haft det.
Dags att gå till BVC o kolla läget med guldklimpen. Vågen stannade på 6720 gram, 62 cm lång (8 veckor gammal!) Som BVC-Åsa uttryckte det; Han har bestämt sig för att bli en stor kille! Vi träffade även en barnläkare och han konstaterade det vi redan vet; Allt e prima med lilleman! Läkaren sa till oss att gå hem o var lyckliga o glada att vi har en sån välskapt kille, så det gjorde vi o vi är lyckliga för detta varje dag, hela tiden!

2 kommentarer:

  1. Oh det var underbart ett se dig Neo o din mamma efter 3 veckors semester.
    Vi vill satnna i Thailand men Du o dina kusiner drar oss hem.
    Goa bilder
    Kram tack for en go kväll
    Mormor o morfar

    SvaraRadera
  2. oh han börjar bli så rund o go :) Fasen vad han växer !!! Liza John Mercedes Logan

    SvaraRadera