söndag 16 oktober 2011

Nya tider!

Neo har tagit kort på dagis och han är ju bara helt underbart söt!! Kortet till höger är han ca 1 månad gammal. Han har ändrats en del, men e lika go!

I morse var det sagostund med myspappa!

Hela ligan!! Dom satt sååå duktigt medan alla skulle ta kort!

Katja o Neo dricker kalas-smoothie!



Kalaset var på en skola i ett uppehållsrum. Neo hittade ett skåp som han gick in i. Där hittade han en gammal kexchoklad som han stod o kalasade på medan vi letade efter honom! Busunge!!

I går (lördag) var vi på 2-års kalas med alla barnen från min vattengympa när jag väntade Neo. Vi var 7 barn med föräldrar. Tuva passade på att ta på sig klänning. Alla tillfällen.....

På Zanzibar lekplats tillsammans med fyra grannfruar och deras barn! Mysig utflykt, och Neo verkligen älskar den lekplatsen. Här gungar han och Linnea

Rika var på besök i onsdags. Neo sa sitt första namn, "Gika". Han gillar verkligen sin gudmor!

Dagen innan var Louise på besök o lagade middag till oss. Snacka om service!!

Neo snubblade o slog huvudet i en bordskant. Ögonbryn blöder verkligen mycket! Han fick ett plåster med Blixten McQueen på. Nu har han ett snyggt jack!

Kvällsmys!

Storebror inspekterar lillasyster. Han är supersnäll mot henne! Klappar så fint o kramar o pussar! Han e världens bästa storebror!!!!!!!!!

Vi var på middag hos Lötmans på kvällen. Tuva var finklädd i klänning o kalasbyxor. Neo stannade hemma med farmor o farfar o fick lite egentid med dom! Myyyysigt!!!

Neo lekte lite med farmor o farfar i sandlådan o åkte lite rutshkana.

promenad i krispigt höstväder

Farmor o farfar var här o hälsade på o träffade Tuva för första gången. Här myser Tuva med farmor. (5 minuter efter detta kortet togs bajsade Tuva ner sin farmor... Inte schysst....)


Tuva gillar att bada o Neo är gärna med och hjälper till!

Här har vi lillan på första BVC besöket. Hon ökar bra i vikt, 4845 g, hon har alltså gått upp 345 g från födseln! Bra jobbat Tuva (o mammas tuttar!!)Nu är den nya vardagen här. Marcus har börjat jobba efter de lediga pappadagarna, Neo går på dagis och jag o Tuva promenerar för att bränna gravidkilon o myser med andra mammor o barn. Livet är alltså precis som jag vill ha det!!! Att vi inte passat en enda tid den senaste tiden hör väl till antar jag.....


Här kommer lite bilder från de senaste dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar