onsdag 30 november 2011

Förra veckan!

Tuva är 2 månader och 6 dagar. Snacka om stark nacke!!!

Igår va Neo helt slut..... Vaken till 23.45 i lördags och lekte med sina kusiner och vaken till 23 i söndags (bara för att jag och Neo råkade somna i sofan på eftermiddagen....) Här ser ni en slagen hjälte


I söndags var Jossan, Hannes och Maria här på lite pizza och myspys.

Vi var på Bushuset med Linnea, Ann-Sofie och Loke en regnig dag under förra veckan. Lite kul att se; Det var bara mammalediga med bebis och storasyskon där.



Så här såg det ut en av kvällarna vi var ensamna: En missnöjd Tuva som väckte en Neo som ville vara vaken..... Då skulle man haft fler armar, fler tuttar och gärna en klon!

Marcus var borta tre nätter förra veckan. På torsdagen bjöd Ann-Sofie och Tommie in oss "ensamna" på middag. Dom e så gulliga! Linnea och Neo byggde koja och Loke och Tuva lekte i babygymmet!



Bvc och Tuva växer o växer! 6600 kg och 60 cm, bra jobbat!

tisdag 29 november 2011

2års firande i dagarna fyra!

Neo o Katja leker i en låda och spelar gitarr!

Tuva på barnkalaset i finkläder!

Kakor och glass i stora lass!




Söndag och barnkalas! 13 barn och föräldrar var här och det var så kul så vi glömde bort fiskdammen som vi fixat, men men, så kan det gå! (Gitarren fick han av Linnea)

Tuva skrattar mest hela tiden!

Har nån sett nåt sötare??? Inte jag i alla fall!

Syskonkärlek! "Kama" är neos nya och det är såååå gulligt! När han har kramats så säger han alltid "tack!". Dom har roliga saker för sig dom små liven!

Lördag och kalas-paus! På fredagen kl:21.30 kröp Neo upp i Marcus knä och sa: Sova!! Då hade han varit vaken sedan 07! Första gången som han bad om att få gå och lägga sig!!

Lördagen var som sagt "en vilodag" och vi åt gott med farmor och farfar på kvällen. Neo gjorde sin farmor överlycklig; han sa farmor för första gången!!


Nya favoriten; Mac och Blixten! (present från gammel mormor)

Gudmor Rika och Tuva

Mormor, farmor o 2-åringen!

Paket!!

Vi ställde klockan på 07 och väckte Neo med "Ja må han leva...", macka, jouice och paket. (han fick även en glass....) Det första han sa va: Macka! Ost! Sen var det mysmorgon! På kvällen skulle släkt och vänner i mängder komma och vi skulle bjuda på paj. Underbara Marcus gjorde ett fantastiskt jobb i köket och pajerna blev såååå goda!!



På torsdagen den 17 november började firandet med en glass på Mums och ett par timmar på Bushuset! Vi var helt ensamma på hela Bushuset. Far och son var lyriska och jag och Tuva kollade mest på.

torsdag 17 november 2011

Neo, 2 år i morgon!!

Nu är han stora killen och äter popcorn, springer, hoppar och dansar, pratar hela dagarna och är alldeles alldeles underbar!!!!



Här är han alldeles nyfödd!


I morgon blir Neo 2 år!! Det känns helt otroligt att det redan gått två år sedan han kom till världen.


I helgen blir det kalas för släkt och vänner för att fira honom.

Mor o dotter







Jag tycker man ser mycket av mig i Tuva. Mamma tycker det är som att gå 30 år bakåt i tiden..... Här är några bilder av mig o Tuva.

Denna vecka!

Jag och barnen i TV-soffan igår. Igår va John och hans familj här en sväng. Här har John både Milli och Tuva i knät. De stora killarna lekte med varandra och tjafsade om leksakerna.


Morfar sov här även på måndagen. På kvällen satt han och mös med underverken och jag fick fixat lite i hemmet. Vinna vinna.....

onsdag 16 november 2011

Mormor o morfar helg!

Titta va stark hon är! Sitter nästan själv och hon håller huvudet så fint!

Söndag och alla pappors dag. Min pappa hade lite bingojobb på dagen så jag och mamma tog med barnen på en liten utflykt till Zanzibar, torget, en snabbis hos min mormor och så fikade vi vid minneslunden på kyrkogården och hälsade på Nelli, farmor, morfar, Anki och Hans.


På kvällen kom farfar och vi åt en god middag och kollade på "Vem kan slå Filip och Fredrik"







På lördag kväll så grillade vi kött och korv och mös i soffan. Det är skönt att bara vara hemma, det va längesen.....



Syskonkärlek!



På lördagen var det härligt väder så vi åkte till Plikta. Bilen är Neos favvo grej, och gungan såklart.....

Marcus åkte till Stockholm och kom hem i tisdags. Mina föräldrar "flyttade in" hos oss på fredagen för att hjälpa mig i helgen och för att mysa med oss. På fredags kvällen var jag och Tuva på middag med mitt jobb och Neo var hemma med sin mormor, morfar och gammelfarfar o hade fredagsmys.

Här kommer lite bilder från helgen.

Förra veckan!

Grannflickan och hennes mor o bror var uppe på en liten lekstund. Neo o Linnea satt i leksakslådan och lekte.....

Torsdag och BVC. Tuva fortsätter att växa så det knakar! 6200g stod vågen på och måttbandet på 59cm. Hon har ett smultronmärke mitt på hjässan och ett på höger skinka, men de växer bort med tiden. Läkaren kollade på henne och hennes utlåtande va: "En social och stark liten tjej!" Härligt att höra!

På onsdag kväll kom Malin, Noel och lille Viggo (snart 4 mån) hit på lite lek o middag blev det oxå! Det var en gosig kväll!



Så här såg det ut när jag kom hem från ett träningspass i tisdags! Snacka om att hjärtat värker av kärlek!!! Världens bästa man och pappa och världens bästa och sötaste barn! Älskar älskar älskar!!!!!!!!!!

På måndagens kväll var Neo vid toan o höll på att dra i sina byxor. Vill du sitta på pottan frågade jag o det ville han, och det kom kiss i pottan!! Heja heja! Vintern får bli en övningsperiod för att sluta med blöja. Nån gång måste man ju börja......



Veckan började med ett "lekpass" på Plikta denna kalla måndag. Där mötte vi upp Mia från den gamla föräldragruppen och hennes små goingar Linus och nytillskottet som oxå heter Tuva. Jessica, Bianca och Emil (Mimil som Neo kallar honom...) var oxå med.