söndag 6 november 2011

De senaste!

I dag var vi på kyrkogården och tände ljus för Nelli och min farmor. Igår var det farmors årsdag. Herregud va ett år går fort...... Här är Tuva och Neo framför Nellis sten.

Martina, Björn och Oscar var på snabbesök i söndags. Kul att se dom, det va länge sen!

Neo har slutat sova middag på dagen. I lördags hade vi kompisar på middag o Neo var fin i skjorta o grejer. Va tyst det blev tänkte vi och där i soffan hade Neo somnat och klockan var 18.15...... Kul, nu vaknar han 05 tänkte vi, men nej nej; han vaknade 08.00! Bra kille!!!!



Neo o grannen Linnea lekte på gården i lördags. Här är det banan paus

Tuva och grannen Loke (1,5 mån äldre) I fredags var Annsofie och Tommie (grannarna) här med middag som vi käkade och hade det trevligt!

Öva öva o åter öva! Frysen är full med bröstmjölk och nu gäller det bara att Tuva lär sig dricka den ur flaska....

I torsdags var det maskerad på dagis och Neo var maffiaboss



Lowe med Beccas dotter Emma och Rika med Tuva. Mysigt!

Neo hittade ett par glasögon på lekplatsen som han absolut skulle ha på sig hela tiden. När vi skulle gå och han skulle ta av dom blev han helt as förbannad

Farmor myser med sina barnbarn.




Matiné på gång. Bilar 2 och popcorn mitt på dagen! Härligt. Efter ca 30 minuter av filmen var popcornen slut och den enda som satt o kollade (läs:ammade...) var jag......



Gullunge! (Dock inte lika gullig de senaste kvällarna då det varit mycket gråt o sånt jobbigt....)

Tuva har börjat att vira sin farfar runt lillfingret..... Att Neo har honom virad runt lillfingret är inget nytt och virandet nådde sin kulmen förra helgen när Neo sa Farfar ca 1000000 gånger varje dag!

Neo är fortfarande världens bästa storebror! Att ha syrran i knät är det nya.

Mor och dotter!

När Marcus är borta har mina föräldrar varit på plats o passat upp oss.....



Nu har lilla Emma kommit till världen! En av mina äldsta o närmaste vänner fick en liten tjej ca 2 veckor efter mig och det är ju bara såååå kul!! Snacka om att dom kommer hänga med varandra!

1 kommentar:

  1. Vilka sötnosar, åh vad tiden går fort...
    Kram Elisabeth m familjen

    SvaraRadera