onsdag 16 november 2011

Förra veckan!

Grannflickan och hennes mor o bror var uppe på en liten lekstund. Neo o Linnea satt i leksakslådan och lekte.....

Torsdag och BVC. Tuva fortsätter att växa så det knakar! 6200g stod vågen på och måttbandet på 59cm. Hon har ett smultronmärke mitt på hjässan och ett på höger skinka, men de växer bort med tiden. Läkaren kollade på henne och hennes utlåtande va: "En social och stark liten tjej!" Härligt att höra!

På onsdag kväll kom Malin, Noel och lille Viggo (snart 4 mån) hit på lite lek o middag blev det oxå! Det var en gosig kväll!



Så här såg det ut när jag kom hem från ett träningspass i tisdags! Snacka om att hjärtat värker av kärlek!!! Världens bästa man och pappa och världens bästa och sötaste barn! Älskar älskar älskar!!!!!!!!!!

På måndagens kväll var Neo vid toan o höll på att dra i sina byxor. Vill du sitta på pottan frågade jag o det ville han, och det kom kiss i pottan!! Heja heja! Vintern får bli en övningsperiod för att sluta med blöja. Nån gång måste man ju börja......



Veckan började med ett "lekpass" på Plikta denna kalla måndag. Där mötte vi upp Mia från den gamla föräldragruppen och hennes små goingar Linus och nytillskottet som oxå heter Tuva. Jessica, Bianca och Emil (Mimil som Neo kallar honom...) var oxå med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar